Tjäna pengar till laget

Som idrottsförening, skolklass eller övrig ungdomsverksamhet är det en fantastisk upplevelse att resa och göra aktiviteter med laget. En förutsättning för detta är givetvis pengar, och det är inte alla klubbar eller verksamheter som har möjligheten att skrapa ihop dessa resor och aktiviteter från endast medlemskapsavgifter. Vissa har det så tufft att t.o.m medlemsavgiften är svår att chippa in. Då är det helt fantastiskt att det finns företag som engagerar sig i dessa frågor och hjälper föreningar, grupper och klubbar att tjäna dessa pengar. En bättre WIN-WIN situation är svår att hitta.

Det fantastiska är att pengarna inte är allt. Visserligen är resultatet förhoppningsvis en rolig resa eller dylikt, men på vägen lär sig barnen väldigt mycket. Att knacka dörr, vilket många föreningar gör, är otroligt lärorikt för barn då de övas inom försäljning och integration med okända. Många egenskaper som är viktiga att ha med sig i livet. Det är dessutom extra roligt om man sätter försäljningsmål och på så sätt tävlar mot sig själv. I detta inlägg kommer jag ta upp just sätt att genom dörrknackning tjäna ihop pengar åt laget m.m. Eftersom det är det mest använda tillvägagångssättet idag.

Newbody

Här finns massor av olika producter som de flesta svenska familjer är då och då behöver köpa. Perfekt för ett lag eller en skolklass som kan vända sig till vänner, släktingar och sälja direkt vid dörr. Strumpor, undertröjor, trosor och kalsonger i de vanligaste färgerna. Här kan laget tjäna pengar enkelt.

KAKSERVICE

Vill du tjäna pengar till laget på ett enkelt sätt är Kakservice din bästa vän. Detta är ett av sveriges äldsta aktörer inom området. Kakorna är miljömedvetet producerade och hela företaget ger hög service till lag och klasser. Genom kakservice kan laget, föreningen eller klassen tjäna pengar med en 42% vinst per såld burk . Kunderna får välja bland ett brett utbud med alltifrån finknäckebröd till godis och kakor. De finurliga namnen och de estetiskt tilltalande burkarna får de flesta familjer på fall. En smaskig och enkel produkt att sälja. Vips, så är ni på klassresa!

MILJÖTRÄDET

Tjäna pengar på träd? Jajamän! Tjäna ihop pengar till klassen och gör samtidigt något gott för miljön. Via miljöträdet säljer ni träd och får 40% av beloppet för varje träd ni säljer. Hjälp din klass och rädda samtidigt planeten genom att odla fler träd.

MEGLOW

Vem vill inte ha reflexer när det nalkas vintertid? Under vintern är Sveriges dagar korta och mörkret faller tidigt och försvinner sent. Meglow erbjuder reflexer till försäljning och din klass får behålla 35% av försäljningsbelopppet. Ett enkelt sätt att skrapa ihop ett träningsläger i spanien!