Om oss

Om Pengar-Tips

Vi vill att DU tar vara på din talang och kunskap

Oavsett hur gammal eller ung du är, är du aldrig tidigt eller sent ute med din karriär. Det är aldrig för sent att ändra kurs och testa något nytt. Vi lever i en tid med en marknad som erbjuer otroligt många jobb. Jobb som era dolda talanger väntar på att ta sig an. Starta din nya karriär idag! Eller varför inte bara börja med att tjäna lite extra pengar eller spara på utgifter. 

Vi är konsulter inom IT och marknadsföring, men vi hjälper dig även med sparsamma investeringar och dylikt inom andra områden. Läs runt lite på vår hemsida vad vi tipsar om. 

Feedback & Recensioner

Så här tycker våra kunder

”Otroligt trevlig och professionell personal! Samarbetet var fantastiskt, en kombination av målinriktning och seriösitet och avlsappnat och personligt bemötande”

Robert Sanchez

Digital marknadsföringsansvarig på ComPlexity

”Arbetsprocessen var magnifik och effektiv! Tydliga och jämförbara mål gav snabba och bra resultat! Trodde aldrig det skulle vara såhär enkelt att starta upp nya projekt!”

Sandra McDonald

Assisterande chef på Asmeq

”Pengar-Tips såg potential i mig som jag aldrig sett. På ett halvår har jag utvecklat mitt egna ’brand’ genom digital marknadsföring. Är otroligt tacksam”

Paul Dearmont

Egenföretagare